Lajme

Të dashur qytetarë, Përsëris thirrjen time për të respektuar në mënyrë civile dhe demokratike vendimin e gjithsecilit gjatë ditës së nesërme. Sërish ju ftoj të gjithëve të silleni me qetësi dhe mençuri! Është shumë e rëndësishme vetëpërmbajtja e gjithsecilit! E theksoj edhe njëherë rëndësinë e jashtëzakonshmë që ka nesër...

E nderuar Zonja Kryeministre, Me rastin e zgjedhjes Suaj në postin e lartë të Kryeministres së Mbretërisë së Danimarkës, me kënaqësi të veçantë dëshiroj t’Ju dërgoj urimet më të përzemërta për përmbushjen me sukses të kësaj detyre të rëndësishme! Shpreh besimin e plotë se përvoja Juaj e...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti në një takim të përzemërt Ministrin e Punëve të Jashtme dhe Tregtisë të Hungarisë, z. Péter Szijjártó. Presidenti Meta vlerësoi marrëdhëniet tradicionalisht shumë të mira ndërmjet Shqipërisë dhe Hungarisë dhe potencialin e thellimit të tyre, veçanërisht në aspektin ekonomik. Presidenti...

Gazetari: Zoti President, ju folët për zgjedhje imagjinare në 30 qershor, folët edhe për një lutje ndaj mazhorancës të reflektojë. Por, mazhoranca duket se nuk e ka në plan të reflektojë dhe zgjedhjet duket se nuk do të jenë imagjinare në datën 30. A ka...

REPUBLIKA E SHQIPËRISË INSTITUCIONI I PRESIDENTIT TË REPUBLIKËS SEKRETARI I PËRGJITHSHËM  Nr. _______Prot.                                                                                                                                                                  Tiranë, më ____.____2019   Lënda:            Përgjigje shkresës suaj me nr. 2502/3 prot, datë 19.06.2019. Drejtuar:        Zoti Ulsi Manja                           Kryetar i Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut                           Kuvendi i...