Lajme

Vlorë Presidenti i Republikës, Sh.T. Z. Ilir Meta mori pjesë sot paradite në ceremoninë shtetërore me rastin e 106-vjetorit të Pavarësisë, të zhvilluar në Sheshin e Flamurit dhe Monumentit të Pavarësisë në qytetin historik të Vlorës. Në praninë e Presidentit të Republikës dhe krerëve të institucioneve të...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë sot në ceremoninë festive të 80-vjetorit të krijimit të Radio-Tiranës, që u zhvillua në Muzeun Historik Kombëtar. Presidenti Meta duke përshëndetur veprimtarinë e vyer dhe punën e pakursyer të punonjësve dhe drejtuesve ndër vite, vlerësoi Drejtorin...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti në një takim të veçantë Zëvendës Kryeministrin dhe Ministër i Punëve të Jashtme i Republikës së Sllovenisë, zotin Miro Cerar. Presidenti Meta vlerësoi marrëdhëniet shumë të mira midis dy vendeve, të cilat në afro tre dekada janë zhvilluar në...

Në një ceremoni solemne, Presidenti i Republikës SH.T Z. Ilir Meta vlerësoi sot z. Alexander A. Arvizu me Titullin “Për Merita të Veçanta Civile”. Kreu i Shtetit shqiptar i akordoi ish-Ambasadorit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Titullin e lartë me motivacionin: “Në vlerësim të veprimtarisë...