Lajme

Presidenti Meta përshëndet Konferencën “Kundër kulturës së mënjanimit, në dobi të kulturës së dashurisë”: Kultura e dashurisë duhet të fitojë mbi atë të lënies mënjanë dhe të harresës. Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta mori pjesë dhe përshëndeti sot konferencën “Kundër kulturës së mënjanimit, në dobi...