Lajme

Presidenti Meta përshëndet 10-vjetorin e anëtarësimit historik të Shqipërisë në NATO: Forcimi dhe fuqizimi i infrastrukturës së sigurisë tonë kombëtare mbetet një prioritet i padiskutueshëm. Presidenti i Republikës dhe Komandanti i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë në festimet dhe...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti në një takim të veçantë Sekretarin e Përgjithshëm të Gjysmëhënës së Kuqe të Katarit, Ambasador Ali Bin Hassan Al-Hammadi dhe delegacionin që e shoqëronte. Presidenti Meta shprehu mirënjohjen e thellë për mbështetjen dhe ndihmat financiare që Gjysmëhëna e Kuqe...

Institucioni i Presidentit të Republikës, njofton se: Pas përfundimit të afatit të aplikimit për “Vendin vakant” gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese, vakancë e plotë kjo që krijohet më datë 25.05.2019, e shpallur me Dekretin nr. 11133, datë 04.03.2019, të Presidentit të Republikës, rezulton se kanë aplikuar shtetasit...

Zëdhënësi i Presidentit të Republikës, z. Tedi Blushi sqaron lidhur me procedurën për dhënien e shtetësisë shqiptare, shtetasve të huaj, z. Nitin Jayantilal Sandesara dhe z. Chetankumar Jayantilal Sandesara, se: Janë zbatuar procedurat ligjore bazuar në pikën 7, të nenit 9 të ligjit nr. 8389, datë...