Foto Galeria

Presidenti Meta dekoron pesë kampionë, rekordmenë dhe trajnerë të shquar të peshëngritjes shqiptare: Ferid Berberi, Hysen Cenaj, Muharrem Berisha, Myslym Myslymi, Leonard Toska
Presidenti Meta dekoron pesë kampionë, rekordmenë dhe trajnerë të shquar të peshëngritjes shqiptare: Ferid Berberi, Hysen Cenaj, Muharrem Berisha, Myslym Myslymi, Leonard Toska
Presidenti Meta dekoron pesë kampionë, rekordmenë dhe trajnerë të shquar të peshëngritjes shqiptare: Ferid Berberi, Hysen Cenaj, Muharrem Berisha, Myslym Myslymi, Leonard Toska
Presidenti Meta dekoron pesë kampionë, rekordmenë dhe trajnerë të shquar të peshëngritjes shqiptare: Ferid Berberi, Hysen Cenaj, Muharrem Berisha, Myslym Myslymi, Leonard Toska
Presidenti Meta dekoron pesë kampionë, rekordmenë dhe trajnerë të shquar të peshëngritjes shqiptare: Ferid Berberi, Hysen Cenaj, Muharrem Berisha, Myslym Myslymi, Leonard Toska
Presidenti Meta dekoron pesë kampionë, rekordmenë dhe trajnerë të shquar të peshëngritjes shqiptare: Ferid Berberi, Hysen Cenaj, Muharrem Berisha, Myslym Myslymi, Leonard Toska
Presidenti Meta dekoron pesë kampionë, rekordmenë dhe trajnerë të shquar të peshëngritjes shqiptare: Ferid Berberi, Hysen Cenaj, Muharrem Berisha, Myslym Myslymi, Leonard Toska
Presidenti Meta dekoron pesë kampionë, rekordmenë dhe trajnerë të shquar të peshëngritjes shqiptare: Ferid Berberi, Hysen Cenaj, Muharrem Berisha, Myslym Myslymi, Leonard Toska
Presidenti Meta dekoron pesë kampionë, rekordmenë dhe trajnerë të shquar të peshëngritjes shqiptare: Ferid Berberi, Hysen Cenaj, Muharrem Berisha, Myslym Myslymi, Leonard Toska
Presidenti Meta dekoron pesë kampionë, rekordmenë dhe trajnerë të shquar të peshëngritjes shqiptare: Ferid Berberi, Hysen Cenaj, Muharrem Berisha, Myslym Myslymi, Leonard Toska