Foto Galeria

Presidenti Meta dekoron basketbollistët e shquar Artan Terihati dhe Pjerin Bushati me Titullin “Mjeshtër i Madh”
Presidenti Meta dekoron basketbollistët e shquar Artan Terihati dhe Pjerin Bushati me Titullin “Mjeshtër i Madh”
Presidenti Meta dekoron basketbollistët e shquar Artan Terihati dhe Pjerin Bushati me Titullin “Mjeshtër i Madh”