Fjalime

Zoti Pacolli është një personalitet i shquar, që gjithçka e ka arritur vetë në jetën e tij falë përpjekjeve, studimeve dhe sfidave të panumërta me të cilat ai është ndeshur dhe jo vetëm ka arritur të dallojë dhe shkëlqejë në fushat e biznesit, të ekonomisë,...

Kush shpëton një jetë shpëton një botë të tërë!” – ka thënë Shenjtorja shqiptare, Nënë Tereza. Unë sot jam i privilegjuar që t’i akordoj Titullin ‘Për Merita të Veçanta Civile’ zotit Grej Malo, mjekut hero, i cili jo vetëm zbriti menjëherë në terren pas goditjes së...

Jam shumë i nderuar t’i akordoj sot Organizatës së Veteranëve të Luftës Nacional-Çlirimtare, Dekoratën ‘Nderi i Kombit’ me rastin e 75-vjetorit të çlirimit të Atdheut. Kontributi juaj ka shërbyer në mënyrë të jashtëzakonshme në mbrojtje të idealit të luftës për liri, ka mbajtur të gjallë vlerat,...

Dëshiroj t’ju uroj të gjithëve mirëseardhjen në Institucionin e Presidentit me rastin e kësaj ceremonie të veçantë dhe plotësisht të merituar dekorimi! E konsideroj jo vetëm një detyrë zyrtare dhe solemne të vlerësoj Menaxherin e Programit të ICITAP Albania, por duke shfrytëzuar këtë mundësi, dëshiroj gjithashtu...

Shumë i nderuar Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Ramush Haradinaj, shumë i nderuar Zëvendëskryeministri Pacolli, të nderuar ministra, deputetë dhe përfaqësues të institucioneve, shumë i dashuri Gjeneral Rama! Të dashur shpëtimtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës, Policisë së Kosovës dhe gjithë ekipeve të tjera,...