Fjalime

I nderuar zoti Brian Williams, Të nderuar përfaqësues të Bashkësive fetare, Të nderuar ambasadorë dhe përfaqësues të trupit diplomatik, Zonja dhe zotërinj, Është kënaqësi e veçantë për mua t’ju bashkohem sot për të promovuar një përpjekje të rëndësishme të Institutit për Demokraci dhe Ndërmjetësim dhe PNUD-it, një studim i...

I dashur Senator Casini! I nderuar zoti Basha! I nderuar z. Berisha! I nderuar z. Pëllumbi! Të nderuar Ambasadorë! Të nderuar deputetë, ish-ministra të jashtëm dhe përfaqësues të institucioneve! Zonja dhe zotërinj! Është kënaqësi e nder të kemi në mesin tonë një politikan të shquar italian e evropian, një mik të provuar...

I nderuar z. Kryeministër I dashur Massimo D’Alema, Ambasador Cutillo, Zonja dhe zotërinj, Kam kënaqësinë e veçantë, të organizoj sot këtë ceremoni dekorimi për një mik të çmuar të Shqipërisë dhe shqiptarëve, Massimo D’Alema Të gjithë shqiptarët që ndiqnin dikur fshehurazi, e pas viteve ‘90 hapur e plot pasion, muzikën,...