Deklarata

PËRSE U KTHYEN PËR RISHQYRTIM 10 LIGJET, PËRMES TË CILAVE QEVERIA DHE KUVENDI, NDRYSHUAN REFORMËN NË DREJTËSI Të nderuar qytetarë, Të nderuar përfaqësues të organizmave të shoqërisë civile, dhe të huaj në Shqipëri, Sot, fatkeqësisht dëshmuam se si Seanca Plenare e Kuvendit që po i përfundon mandati, rrëzoi...

Sot, kisha kënaqësinë e veçantë të mirëprisja në Tiranë, Presidentin e Republikës së Sllovenisë dhe mikun tonë të mrekullueshëm, Sh.T.Z. Borut Pahor. Sllovenia do të organizojë në ditët e ardhshme Samitin e Procesit të Brdo-Brijunit, që përkon me 10-vjetorin e kësaj nisme tepër të rëndësishme, por...

Në vijim të kërkesave dhe pyetjeve publike dhe në mungesë te reagimit institucional dhe në kohë të organeve ligj zbatuese për hetimin e ngjarjes tragjike, që ndodhi tre ditë më parë në Elbasan, ngjarje kjo që meriton të zbardhet urgjentisht, objektivisht dhe jashtë ndikimeve politike,...

Të dashur qytetarë, Të nderuar gazetarë, Sikundër paralajmërova pak ditë më parë, dje i përcolla edhe zyrtarisht Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, dekretin për kthimin për rishqyrtim të ligjit për ratifikimin e një ndryshimi të marrëveshjes së koncesionit për Aeroportin Ndërkombëtar “Nënë Tereza”, pasi ky ligj bie...