Archive

I nderuar z. Kryeministër I dashur Massimo D’Alema, Ambasador Cutillo, Zonja dhe zotërinj, Kam kënaqësinë e veçantë, të organizoj sot këtë ceremoni dekorimi për një mik të çmuar të Shqipërisë dhe shqiptarëve, Massimo D’Alema Të gjithë shqiptarët që ndiqnin dikur fshehurazi, e pas viteve ‘90 hapur e plot pasion, muzikën,...