Archive

I nderuar President i Maltës, Sh.T.Z. George Vella! Shkëlqesia Juaj Marzouq Al-Ghanim, Kryeparlamentari i Shtetit të Kuvajtit, E nderuar Presidente e Kosovës, Sh. S. Znj. Vjosa Osmani, I nderuar President Sh. T. Z. Stjepan Mesiç, Të nderuar kryetarë të Parlamenteve të vendeve përfaqësuese, Kryetarë dhe përfaqësuesit e organizatave dhe fondacioneve...