Archive

Ishte kënaqësi e veçantë të prisja sot Presidenten në Detyrë të Republikës së Kosovës, Sh.S.Znj. Vjosa Osmani. I urova përzemërsisht mirëseardhjen dhe e kam siguruar për dëshirën dhe vullnetin tim të palëkundur, për të kontribuar për forcimin e mëtejeshëm të marrëdhënieve tona vëllazërore dhe për të...

Jam shumë i lumtur mes jush, në vendin e Kastriotit, aty ku jo vetëm lindi, por edhe ku zhvilloi shumicën e betejave të tij Heroi ynë Kombëtar Gjergj Kastrioti dhe i fitoi të gjitha. Pranova me kënaqësi të veçantë ftesën për të marrë pjesë në këtë...