Archive

Ishte një kënaqësi e veçantë për të pritur sot në Tiranë në këtë vizitë shtetërore Presidentin e Bullgarisë, një vend jashtëzakonisht miqësor për Shqipërinë dhe kombin tonë! Marrëdhëniet midis Shqipërisë dhe Bullgarisë gëzojnë një miqësi tradicionale të shkëlqyer në të gjitha kohërat. Ato bazohen në lidhje...