Archive

Ishte kënaqësi e veçantë të prisja sot Presidenten në Detyrë të Republikës së Kosovës, Sh.S.Znj. Vjosa Osmani. I urova përzemërsisht mirëseardhjen dhe e kam siguruar për dëshirën dhe vullnetin tim të palëkundur, për të kontribuar për forcimin e mëtejeshëm të marrëdhënieve tona vëllazërore dhe për të...