Archive

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani i akordoi dt. 08/11/2016, nr. dekreti 9794 Atë Gaspër Sumës, OFM (Pas vdekjes) “Dekoratën e Flamurit Kombëtar” me motivacionin: “Në nderim dhe respekt për veprimtarinë e tij të shquar meshtare nëpër zonat më të thella malore të Thethit, Brigjet e...