Aleanca dhurimit te gjakut

Presidenti Meta në Bashkinë Shkodër, me “Aleancën për Dhurimin e Gjakut”: Besoj se të rinjtë e të rejat do të bëhen edhe promovuesit kryesorë të kësaj Aleance dhe solidariteti mbarëshoqëror. Në kuadër të nismës së ndërmarrë, “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”, Presidenti i Republikës, Sh. T....

Punonjësit e Agjencisë së Mbrojtjes së Konsumatorit i bashkohen thirrjes së Presidentit të Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta, në kuadër të nismës “Aleanca për Dhurimin Gjakut”, duke u sensibilizuar me institucionet e tjera të Bashkisë së Tiranës, të cilat gjatë verës dhuruan gjak për të sëmurët...

Në kuadër të aktiviteteve të “Aleancës për Dhurimin e Gjakut”, nismë e Presidentit të Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta, Punonjësit e Drejtorisë Nr.3 të Punëtorëve të Qytetit (Bashkia Tiranë) dhuruan gjak për të sëmurët me talasemi dhe personat në nevojë. Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion...

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit në Bashkinë e Tiranës i bashkohet nismës së Presidentit të Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta për dhurimin e gjakut, në kuadër të nismës “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”. Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, shprehu mirënjohjen e tij për punonjësit...