Aleanca dhurimit te gjakut

Cërrik Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta vizitoi Cërrikun, në kuadër të nismës që ka ndërmarrë “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”, në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar. Presidenti Meta, me kryebashkiakun Altin Toska ishin të pranishëm në seancën e dhurimit të gjakut nga shumë vullnetarë të...

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta ishte sot i pranishëm në një seancë të dhurimit të gjakut nga studentë të Strugës dhe të rinj nga forumet rinore të partive politike, të organizuar në Tiranë, në klinikën “KEIT”, nga Kryqi i Kuq Shqiptar në...

Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi, Robert Gajda në bashkëpunim me përfaqësuesit e komunitetit egjiptian, Kryqin e Kuq Shqiptar si dhe stafin mjekësor të Bankës së Gjakut në QSUT iu bashkuan “Aleancës për Dhurimin e Gjakut”, nismë e Presidentit të Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta, duke marrë...