Akte Ligjore

Presidenti i Republikës, Ilir Meta i akordoi dt. 05/03/2018, nr. dekreti 10736 Agur Vrenozit (pas vdekjes) “Dekoratën e Artë të Shqiponjës” me motivacionin: “Për aktin e tij vetmohues në mbrojtje të jetës së bashkëqytetarëve; për veprimin heroik e sublim, frymëzues për mbarë shoqërinë për të...

Presidenti i Republikës, Ilir Meta i akordoi dt. 16/11/2017, nr. dekreti 10655 Kryeministrit të Bavarisë në periudhën 1978-1988 Franz Josef Strauss (pas vdekjes) “Dekoratën e Flamurit Kombëtar” me motivacionin: “Në shenjë vlerësimi dhe mirënjohjeje ndaj mbështetjes dhe ndihmës së vyer dhënë popullit shqiptar për të...