Akte Ligjore

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani i akordoi dt. 08/05/2017, nr. dekreti 10299 Mehmet Gradicës (pas vdekjes) “Dekoratën e Flamurit Kombëtar” me motivacionin: “Në nderim të lartë të veprimtarisë së tij të shquar atdhetare kundër ndarjes së Kosovës dhe trojeve të tjera shqiptare nga trungu amë...

Presidenti i Republikës, Ilir Meta i akordoi dt. 05/03/2018, nr. dekreti 10736 Agur Vrenozit (pas vdekjes) “Dekoratën e Artë të Shqiponjës” me motivacionin: “Për aktin e tij vetmohues në mbrojtje të jetës së bashkëqytetarëve; për veprimin heroik e sublim, frymëzues për mbarë shoqërinë për të...