Akte Ligjore

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta dekoroi me Titullin e lartë “Kalorës i Urdhrit të Flamurit” inxhinierin e shquar Ferit Stërmasi (pas vdekjes): “Në vlerësim të pasionit dhe veprimtarisë së vyer profesionale për projektimin e shumë veprave të rëndësishme industriale, shoqërore dhe kulturore. Me mirënjohje...

 D E K R E T  PËR SHPALLJEN E PROCEDURËS SË APLIKIMIT PËR PLOTËSIMIN E VENDIT VAKANT GJYQTAR NË GJYKATËN KUSHTETUESE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË Në mbështetje të nenit 93, 125, 127 pika 1/b, 3, 179 pika 2 dhe 3 të Kushtetutës, si dhe të neneve...