Presidenti i Republikës së Shqipërisë

324922738 708409687664359 435349619030500079 n

Lajme

Betohet përpara Presidentit të Republikës gjyqtarja e Gjykatës Kushtetuese znj. Holta Zaçaj

U zhvillua sot përpara Presidentit të Republikës, Sh. T. Z. Bajram Begaj, ceremonia e betimit e anëtarës së Gjykatës Kushtetuese, znj. Holta Zaçaj. Pas ekzekutimit të himnit kombëtar dhe leximit të vendimit përkatës të emërimit të saj nga Gjykata e Lartë, gjyqtarja Holta Zaçaj bëri betimin: “Gjatë kryerjes së detyrave të mia do t’i qëndroj kurdoherë besnike Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë.”

Presidenti Begaj i uroi suksese zonjës Holta Zaçaj në detyrën e re.

324247485 3409264775955542 2432953396144918388 n