Ambasadori i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Emirateve të Bashkuara Arabe në Republikën e Shqipërisë, Sh.T.Z. Sulaiman Hamed Salem Almazroui i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit Meta

Ambasadori i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Emirateve të Bashkuara Arabe në Republikën e Shqipërisë, Sh.T.Z. Sulaiman Hamed Salem Almazroui i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit Meta
Ambasadori i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Emirateve të Bashkuara Arabe në Republikën e Shqipërisë, Sh.T.Z. Sulaiman Hamed Salem Almazroui i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit Meta
Ambasadori i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Emirateve të Bashkuara Arabe në Republikën e Shqipërisë, Sh.T.Z. Sulaiman Hamed Salem Almazroui i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit Meta
Ambasadori i Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë i Emirateve të Bashkuara Arabe në Republikën e Shqipërisë, Sh.T.Z. Sulaiman Hamed Salem Almazroui i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit Meta