Ambasadori i Federatës Ruse, Sh.T.Z. Mihail Yurevich Afanasjev i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit Meta

Ambasadori i Federatës Ruse, Sh.T.Z. Mihail Yurevich Afanasjev i paraqet Letrat Kredenciale Presidentit Meta

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta priti në një takim Ambasadorin e ri të Federatës Ruse në Tiranë, Sh.T.Z. Mihail Yurevich Afanasjev, me rastin e paraqitjes së Letrave Kredenciale.

Pasi e uroi për marrjen e detyrës, Presidenti i Republikës shprehu rëndësinë e vijimit të bashkëpunimit midis Shqipërisë dhe Federatës Ruse në interes të ndërsjellë të të dy vendeve.