Presidenti i Republikës së Shqipërisë

Akte Juridike

Shtetësi, Akte Juridike, Archive

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10756

D E K R E T PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe...

Lexo më shumë Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10756

Shtetësi, Akte Juridike, Archive

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10756

...

Lexo më shumë Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10756

Shtetësi, Akte Juridike, Archive

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10755

D E K R E T PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe...

Lexo më shumë Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10755

Shtetësi, Akte Juridike, Archive

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10755

...

Lexo më shumë Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10755

Shtetësi, Akte Juridike, Archive

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10754

D E K R E T PËR LEJIMIN E LËNIES SË SHTETËSISË SHQIPTARE Në mbështetje të nenit 92, pika “c” dhe...

Lexo më shumë Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10754

Shtetësi, Akte Juridike, Archive

Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10754

...

Lexo më shumë Dekret për lejimin e lënies së shtetësisë shqiptare nr. 10754

Akte Juridike

11/05/2017-Presidenti Nishani dekoron Mehmet Gradicën (pas vdekjes) me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani i akordoi dt. 08/05/2017, nr. dekreti 10299 Mehmet Gradicës (pas...

Lexo më shumë 11/05/2017-Presidenti Nishani dekoron Mehmet Gradicën (pas vdekjes) me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”

“Dekorata e artë e shqiponjës”

05/03/2018-Presidenti Meta dekoron Agur Vrenozin (pas vdekjes) me “Dekoratën e Artë të Shqiponjës”

Presidenti i Republikës, Ilir Meta i akordoi dt. 05/03/2018, nr. dekreti 10736 Agur Vrenozit (pas vdekjes)...

Lexo më shumë 05/03/2018-Presidenti Meta dekoron Agur Vrenozin (pas vdekjes) me “Dekoratën e Artë të Shqiponjës”

“Dekorata e artë e shqiponjës”

05/03/2018-Presidenti Meta dekoron Agur Vrenozin (pas vdekjes) me “Dekoratën e Artë të Shqiponjës”

...

Lexo më shumë 05/03/2018-Presidenti Meta dekoron Agur Vrenozin (pas vdekjes) me “Dekoratën e Artë të Shqiponjës”

Akte Juridike

25/11/2017-Presidenti Meta dekoron Kryeministrin e Bavarisë në periudhën 1978-1988 Franz Josef Strauss (pas vdekjes) me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”

Presidenti i Republikës, Ilir Meta i akordoi dt. 16/11/2017, nr. dekreti 10655 Kryeministrit të Bavarisë...

Lexo më shumë 25/11/2017-Presidenti Meta dekoron Kryeministrin e Bavarisë në periudhën 1978-1988 Franz Josef Strauss (pas vdekjes) me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”

Akte Juridike

25/11/2017-Presidenti Meta dekoron Kryeministrin e Bavarisë në periudhën 1978-1988 Franz Josef Strauss (pas vdekjes) me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”

...

Lexo më shumë 25/11/2017-Presidenti Meta dekoron Kryeministrin e Bavarisë në periudhën 1978-1988 Franz Josef Strauss (pas vdekjes) me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”

Akte Juridike

25/11/2017-Presidenti Meta dekoron Kryeministrin e Bavarisë në periudhën 1978-1988 Franz Josef Strauss (pas vdekjes) me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”

Presidenti i Republikës, Ilir Meta i akordoi dt. 16/11/2017, nr. dekreti 10655 Kryeministrit të Bavarisë...

Lexo më shumë 25/11/2017-Presidenti Meta dekoron Kryeministrin e Bavarisë në periudhën 1978-1988 Franz Josef Strauss (pas vdekjes) me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar”