Presidenti i Republikës së Shqipërisë

21514e14 df2d 45c6 bcb8 c54fed202cc3

Video Galeria

Presidenti Begaj në takim me Kryeministrin e Greqisë: Për çështjet ende të hapura, seriozitet maksimal dhe zgjidhje të qëndrueshme