September 2018

Nju-Jork, SHBA Në kuadër të pjesëmarrjes në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së në Nju Jork, Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta u takua me Mbretin e Mbretërisë Hashemite të Jordanisë, Abdullah II. Presidenti Meta vlerësoi marrëdhëniet shumë të mira midis dy vendeve, si dhe theksoi...