August 2018

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta, shpreh trishtimin dhe keqardhjen për ndarjen nga jeta të tenorit dhe këngëtarit lirik të mirënjohur shqiptar, Gaqo Çako. Presidenti Meta u shpreh ngushëllimet e sinqerta familjarëve, miqve dhe të afërmve të mjeshtrit të skenës lirike, tenorit dhe intepretuesit...

Presidenti Meta në Vuthaj të Plavës e Gucisë: Kjo është një parajsë e vërtetë, e prekshme shqiptare! Krenaria e alpeve shqiptare është Plava dhe Gucia. Vuthaj, Plavë e Guci Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta po zhvillon këto ditë një vizitë në viset e banuara...

Punonjësit e Agjencisë së Mbrojtjes së Konsumatorit i bashkohen thirrjes së Presidentit të Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta, në kuadër të nismës “Aleanca për Dhurimin Gjakut”, duke u sensibilizuar me institucionet e tjera të Bashkisë së Tiranës, të cilat gjatë verës dhuruan gjak për të sëmurët...