July 2018

Presidenti Meta në Festën e Shën Marenës: Kjo ditë e shenjtë i bashkon qytetarët me bukuritë natyrore, shpirtërore dhe njerëzore. Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta ishte sot në Bashkinë e Pustecit ku përshëndeti Festën vendore të Shën Marenës. Fillimisht Kreu i Shtetit vendosi një...

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit në Bashkinë e Tiranës i bashkohet nismës së Presidentit të Republikës, Sh.T.Z Ilir Meta për dhurimin e gjakut, në kuadër të nismës “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”. Kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, shprehu mirënjohjen e tij për punonjësit...