July 2018

E nderuar Presidente Grabar-Kitarović, Të nderuar Deputetë, Shkëlqesi Ambasadorë, Përfaqësues të istitucioneve të artit, kulturës dhe medias, Zonja dhe zotërinj, Në kuadër të vizitës shtetërore të mikes së shqiptarëve, Presidentes së Republikës së Kroacisë, zonjës Kolinda Grabar-Kitarović, kam kënaqësinë që pas takimeve të frytshme e shumë domethënëse të organizoj dhe...

Në një ceremoni solemne të zhvilluar në Pallatin e Brigadave, Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta vlerësoi me “Dekoratën e Flamurit Kombëtar” Presidenten e Kroacisë, Sh. S. Znj. Kolinda Grabar-Kitarović “”Për kontributin e çmuar në intensifikimin e gjithanshëm të marrëdhënieve midis Republikës së...

Sot kisha kënaqësinë që t’i uroja mirëseardhjen në Tiranë, në një vizitë shtetërore, mikes së shqiptarëve dhe Presidentes së Republikës së Kroacisë, zonjës Kolinda Grabar-Kitaroviç. Kemi bashkëbiseduar si për marrëdhëniet dypalëshe, edhe për ato rajonale dhe zhvillimet e ndryshme ndërkombëtare. Që në fillim dua të konfirmoj menjëherë...

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta i uroi mirëseardhjen në Shqipëri, Presidentes së Republikës së Kroacisë, Sh.S.Znj. Kolinda Grabar-Kitarović, e cila me ftesë të Kreut të Shtetit, po zhvillon një vizitë shtetërore në Shqipëri. Pas ceremonisë së mirëseardhjes dhe ekzekutimit të himneve kombëtare të të dy...