April 2018

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta mori pjesë sot dhe përshëndeti paraqitjen e “Aleancës Kombëtare të Studentëve Senatorë”, një veprimtari e zhvilluar në Hotel Tirana International, në të cilën ishin të pranishëm gjithashtu përfaqësues të universiteteve publike, deputetë, përfaqësues të Ministrisë së Arsimit,...

Në kujdesin e veçantë të Presidentit të Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta, si dhe në bashkëpunim me Special Olympic ALbania, u zhvillua sot paradite në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” veprimtaria me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe, në të cilin...