Presidenti Meta takohet me organizata të shoqërisë civile dhe gra aktiviste në Bashkinë e Korçës

Presidenti Meta takohet me organizata të shoqërisë civile dhe gra aktiviste në Bashkinë e Korçës
Presidenti Meta takohet me organizata të shoqërisë civile dhe gra aktiviste në Bashkinë e Korçës
Presidenti Meta takohet me organizata të shoqërisë civile dhe gra aktiviste në Bashkinë e Korçës
Presidenti Meta takohet me organizata të shoqërisë civile dhe gra aktiviste në Bashkinë e Korçës