Presidenti Meta refuzon propozimin për emërim të z. Gent Cakaj, Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme

Presidenti Meta refuzon propozimin për emërim të z. Gent Cakaj, Ministër për Evropën dhe Punët e Jashtme

]]>