Presidenti Meta pritet në takim nga Princi Albert II dhe vlerësohet me Medaljen e Kryqit të Madh të Urdhërit të Shën-Karlit të Principatës së Monakos

Presidenti Meta pritet në takim nga Princi Albert II dhe vlerësohet me Medaljen e Kryqit të Madh të Urdhërit të Shën-Karlit të Principatës së Monakos
Presidenti Meta pritet në takim nga Princi Albert II dhe vlerësohet me Medaljen e Kryqit të Madh të Urdhërit të Shën-Karlit të Principatës së Monakos
Presidenti Meta pritet në takim nga Princi Albert II dhe vlerësohet me Medaljen e Kryqit të Madh të Urdhërit të Shën-Karlit të Principatës së Monakos
Presidenti Meta pritet në takim nga Princi Albert II dhe vlerësohet me Medaljen e Kryqit të Madh të Urdhërit të Shën-Karlit të Principatës së Monakos
Presidenti Meta pritet në takim nga Princi Albert II dhe vlerësohet me Medaljen e Kryqit të Madh të Urdhërit të Shën-Karlit të Principatës së Monakos
Presidenti Meta pritet në takim nga Princi Albert II dhe vlerësohet me Medaljen e Kryqit të Madh të Urdhërit të Shën-Karlit të Principatës së Monakos