Presidenti Meta pret në një takim Ministrin për Europën dhe Punët e Jashtme të Kroacisë, z. Gordan Grlić Radman

Presidenti Meta pret në një takim Ministrin për Europën dhe Punët e Jashtme të Kroacisë, z. Gordan Grlić Radman