Presidenti Meta në takim me ambientalistë dhe përfaqësues të shoqërisë civile në Ditën Botërore të Mjedisit

Presidenti Meta në takim me ambientalistë dhe përfaqësues të shoqërisë civile në Ditën Botërore të Mjedisit