Presidenti Meta bën homazhe në nderim dhe respekt të ish-futbollistit dhe trajnerit të shquar tiranas, Ali Mema

Presidenti Meta bën homazhe në nderim dhe respekt të ish-futbollistit dhe trajnerit të shquar tiranas, Ali Mema
Presidenti Meta bën homazhe në nderim dhe respekt të ish-futbollistit dhe trajnerit të shquar tiranas, Ali Mema
Presidenti Meta bën homazhe në nderim dhe respekt të ish-futbollistit dhe trajnerit të shquar tiranas, Ali Mema