Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Hanukan, Festivalin tradicional hebre të Dritave | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
  • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Hanukan, Festivalin tradicional hebre të Dritave
  • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Hanukan, Festivalin tradicional hebre të Dritave
  • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Hanukan, Festivalin tradicional hebre të Dritave
  • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Hanukan, Festivalin tradicional hebre të Dritave
  • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Hanukan, Festivalin tradicional hebre të Dritave