(Shqip) Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë, Odeta Nishani japin “Ballon Presidenciale Shqiptare 2015”: Ndihmoni fëmijët me Sindromën Down për të lartësuar nderin dhe dinjitetin tuaj!