(Shqip) Deklaratë e Përbashkët e Presidentëve të Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta dhe Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi mbi marrëdhëniet vëllazërore e të Partneritetit Strategjik