Activities


(Shqip) Presidenti Meta i shpreh ngushëllimet dhe solidaritetin e tij familjes së qytetarit Agim Buci

The President of the Republic, H. E. Ilir Meta congratulates Montenegro’s Elected President, Milo Ðukanović

(Shqip) Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta uron Festën e shenjtë të Pashkëve ortodokse

(Shqip) Presidenti Meta shpreh ngushëllimet për ndarjen nga jeta të Presidentit të Nderit të Federatës Pan-Shqiptare “VATRA”

(Shqip) Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta uron Festën e shenjtë të Pashkëve

Questions for President of Albania, Mr. Ilir Meta

(Shqip) Presidenti Meta shpreh ngushëllimet më të sinqerta për ndarjen nga jeta të Dr. Polikron Çela

(Shqip) Presidenti Meta shpreh urimet më të ngrohta dhe vëllazërore për 10-vjetorin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës

(Shqip) Presidenti Meta shpreh ngushëllimet për ndarjen nga jeta të Abdylaqim Ademit

(Shqip) Presidenti Meta shpreh ngushëllimet për ndarjen nga jeta të Jonuz Musliut, Kryetar i Këshillit Nacional të Shqiptarëve të Luginës së Preshevës