Info


(Shqip) Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Hanukan, Festivalin tradicional hebre të Dritave: Me besim se e nesërmja do jetë më shpresëdhënëse e më e ndritshme.

The Ambassador of the Ambassador of the Kuwaiti State presents the Letters of Credentials to the President of the Republic, Bujar Nishani

United Nations Resident Coordinator in Albania presents the Letters of Credentials to the President of the Republic, Bujar Nishani

(Shqip) Presidenti Nishani priti sot Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg

(Shqip) Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë bënë homazhe në nderim të Imzot Rrok Mirditës

(Shqip) Presidenti Nishani, pritje festive e dekorime të personaliteteve historike në nder të 25-vjetorit të shembjes së komunizmit: Mos lejoni demokracinë të merret peng!

(Shqip) Në Tiranë mbahet Konferenca Ndërkombëtare “Shqipëria & Evropa, 25 vite nga rënia e komunizmit” nën kujdesin e veçantë të Presidentit Nishani

(Shqip) Presidenti Nishani viziton Pavijonin e Terrorit Komunist në Muzeun Kombëtar

(Shqip) Presidenti Nishani në Godinën “Liria” të Qytetit Studenti: Rizgjoni shpresën dhe gjeni guximin për të bërë Shqipërinë një vend më të mirë!

(Shqip) Presidenti Nishani në ish-burgun famëkeq të Spaçit: Të ngremë zërin bashkërisht e bërtasim deri në kupë të qiellit për Drejtësi!