Info


(Shqip) Presidenti Nishani në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2016 me përfaqësuesit e mediave: Pa ju, demokracia nuk është e mangët apo e papërsosur, por e pamundur!

(Shqip) Presidenti Nishani dekreton kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit nr. 133/2015

The remarks of President Nishani at the Christmas festive Dinner

(Shqip) Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë urojnë Festën e Krishtlindjeve

(Shqip) Nunci Apostolik i dorëzon Presidentit Nishani mesazhin e Papa Françeskut për Ditën Botërore të Paqes

President Nishani received a message from NATO Secretary General, Jens Stoltenberg

(Shqip) Presidenti Nishani në Bibliotekën Kombëtare: Me këtë Meshar ne gjejmë një qetësi shpirtërore dhe krenari kombëtare të të gjithëve

(Shqip) Kreu i Shtetit shqiptar vlerëson Shoqatën Kulturore Atdhetare “Labëria” me Dekoratën “Nderi i Kombit”

(Shqip) Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë, Odeta Nishani japin “Ballon Presidenciale Shqiptare 2015”: Ndihmoni fëmijët me Sindromën Down për të lartësuar nderin dhe dinjitetin tuaj!

(Shqip) Presidenti Nishani zhvillon një takim pune me nxënësit pjesëmarrës në Projektin e OSBE-së për pjesëmarrjen proaktive të Shoqërisë Civile në proceset demokratike