Njoftime


Presidenti Meta në darkën zyrtare me Patriarkun e Moskës dhe të Gjithë Rusisë, Shenjtërinë e Tij Kirill: Harmonia, respekti i ndërsjellë, toleranca, mirëkuptimi, vlerësimi reciprok dhe solidariteti janë tiparet e raporteve mes besimeve fetare në Shqipëri si dhe thesari më i çmuar i trashëgimisë sonë historike dhe kombëtare.

Presidenti Meta zhvilloi një vizitë në Komunën e Strugës në Maqedoni

Presidenti Meta mori pjesë në Samitin e Liderëve të Procesit të Brdo-Brijunit

Presidenti Meta takohet me Presidentin e Këshillit Evropian, Donald Tusk

Presidenti Meta merr pjesë në Samitin e Krerëve të Shteteve të Procesit të Brdo-Brijunit

Presidenti Meta zhvilloi një vizitë në Shkollën Austriake “Peter Mahringer” në Shkodër

Presidenti Meta merr pjesë në Festën e Zojës së Këshillit të Mirë në Shkodër

Presidenti Meta i jep shtetësinë shqiptare Arqipeshkvit Metropolitan Tiranë-Durrës, Imzot George Frendo

Presidenti Meta mori pjesë në ceremoninë e prezantimit të studimit “Toleranca fetare në Shqipëri”: Këtë harmoni të shkëlqyer fetare nuk duhet ta marrim të mirëqenë përgjithmonë, por duhet ta forcojmë e përsosim çdo ditë.

Presidenti Meta në Prrenjas: Integrimi përkthehet në një standard më të mirë të jetesës së secilës prej jush dhe të familjeve tuaja, sidomos të fëmijëve tuaj.