Njoftime


Presidenti Nishani në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2016 me përfaqësuesit e mediave: Pa ju, demokracia nuk është e mangët apo e papërsosur, por e pamundur!

Presidenti Nishani dekreton kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit nr. 133/2015

Presidenti Nishani në Darkën festive të Krishtlindjeve: Feja është instrument paqeje dhe dashurie. Ajo nuk duhet instrumentalizuar dhe përdorur në shërbim të ideve dhe qëllimeve totalitare e integraliste!

Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë urojnë Festën e Krishtlindjeve

Nunci Apostolik i dorëzon Presidentit Nishani mesazhin e Papa Françeskut për Ditën Botërore të Paqes

Presidenti Nishani merr një mesazh nga Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg

Presidenti Nishani në Bibliotekën Kombëtare: Me këtë Meshar ne gjejmë një qetësi shpirtërore dhe krenari kombëtare të të gjithëve

Kreu i Shtetit shqiptar vlerëson Shoqatën Kulturore Atdhetare “Labëria” me Dekoratën “Nderi i Kombit”

Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë, Odeta Nishani japin “Ballon Presidenciale Shqiptare 2015”: Ndihmoni fëmijët me Sindromën Down për të lartësuar nderin dhe dinjitetin tuaj!

Presidenti Nishani zhvillon një takim pune me nxënësit pjesëmarrës në Projektin e OSBE-së për pjesëmarrjen proaktive të Shoqërisë Civile në proceset demokratike