Galeria | President
President President Kabineti Nderkombetare Presidenti i Republikes Media
Presidenti i Republikës së Shqipërisë
Takime Zyrtare të Presidentit
PAS
Presidenti i Republikës - 1
PARA
© Presidenca
 • Presidenti Nishani në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2016 me përfaqësuesit e mediave
 • Presidenti Nishani në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2016 me përfaqësuesit e mediave
 • Presidenti Nishani në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2016 me përfaqësuesit e mediave
 • Presidenti Nishani në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2016 me përfaqësuesit e mediave
 • Presidenti Nishani në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2016 me përfaqësuesit e mediave
 • Presidenti Nishani në pritjen tradicionale të Vitit të Ri 2016 me përfaqësuesit e mediave
 • Presidenti Nishani uron me rastin e Vitit të Ri 2016
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë, Odeta Nishani festojnë Krishtlindjet me një darkë solemne në Pallatin e Brigadave
 • Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë urojnë Festën e Krishtlindjeve
 • Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë urojnë Festën e Krishtlindjeve
 • Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë urojnë Festën e Krishtlindjeve
 • Nunci Apostolik i dorëzon Presidentit Nishani mesazhin e Papa Françeskut për Ditën Botërore të Paqes
 • Nunci Apostolik i dorëzon Presidentit Nishani mesazhin e Papa Françeskut për Ditën Botërore të Paqes
 • Kreu i Shtetit shqiptar vlerëson Shoqatën Kulturore Atdhetare “Labëria” me Dekoratën “Nderi i Kombit”
 • Kreu i Shtetit shqiptar vlerëson Shoqatën Kulturore Atdhetare “Labëria” me Dekoratën “Nderi i Kombit”
 • Kreu i Shtetit shqiptar vlerëson Shoqatën Kulturore Atdhetare “Labëria” me Dekoratën “Nderi i Kombit”
 • Kreu i Shtetit shqiptar vlerëson Shoqatën Kulturore Atdhetare “Labëria” me Dekoratën “Nderi i Kombit”
 • Kreu i Shtetit shqiptar vlerëson Shoqatën Kulturore Atdhetare “Labëria” me Dekoratën “Nderi i Kombit”
 • Kreu i Shtetit shqiptar vlerëson Shoqatën Kulturore Atdhetare “Labëria” me Dekoratën “Nderi i Kombit”
 • Kreu i Shtetit shqiptar vlerëson Shoqatën Kulturore Atdhetare “Labëria” me Dekoratën “Nderi i Kombit”
 • Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë, Odeta Nishani japin “Ballon Presidenciale Shqiptare 2015”
 • Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë, Odeta Nishani japin “Ballon Presidenciale Shqiptare 2015”
 • Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë, Odeta Nishani japin “Ballon Presidenciale Shqiptare 2015”
 • Kreu i Shtetit shqiptar dhe Zonja e Parë, Odeta Nishani japin “Ballon Presidenciale Shqiptare 2015”
 • Presidenti Nishani priti në një takim lamtumire Ambasadorin e Australisë, Michael David Rann
 • Presidenti Nishani zhvillon një takim pune me nxënësit pjesëmarrës në Projektin e OSBE-së
 • Presidenti Nishani zhvillon një takim pune me nxënësit pjesëmarrës në Projektin e OSBE-së
 • Presidenti Nishani zhvillon një takim pune me nxënësit pjesëmarrës në Projektin e OSBE-së
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Hanukan, Festivalin tradicional hebre të Dritave
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Hanukan, Festivalin tradicional hebre të Dritave
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Hanukan, Festivalin tradicional hebre të Dritave
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Hanukan, Festivalin tradicional hebre të Dritave
 • Presidenti Nishani dhe Zonja e Parë festojnë Hanukan, Festivalin tradicional hebre të Dritave