Jeruzalem-Presidenti Meta merr pjesë në Forumin e Pestë Botëror për Holokaustin dhe vendos një kurorë me lule në memorialin e Yad Vashemit

Jeruzalem-Presidenti Meta merr pjesë në Forumin e Pestë Botëror për Holokaustin dhe vendos një kurorë me lule në memorialin e Yad Vashemit
Jeruzalem-Presidenti Meta merr pjesë në Forumin e Pestë Botëror për Holokaustin dhe vendos një kurorë me lule në memorialin e Yad Vashemit
Jeruzalem-Presidenti Meta merr pjesë në Forumin e Pestë Botëror për Holokaustin dhe vendos një kurorë me lule në memorialin e Yad Vashemit