Uashington-Presidenti Meta takohet me Zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit, si dhe të dërguarin special të SHBA për Ballkanin Perëndimor, z. Matthew Palmer

Uashington-Presidenti Meta takohet me Zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit, si dhe të dërguarin special të SHBA për Ballkanin Perëndimor, z. Matthew Palmer
Uashington-Presidenti Meta takohet me Zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit, si dhe të dërguarin special të SHBA për Ballkanin Perëndimor, z. Matthew Palmer
Uashington-Presidenti Meta takohet me Zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit, si dhe të dërguarin special të SHBA për Ballkanin Perëndimor, z. Matthew Palmer
Uashington-Presidenti Meta takohet me Zëvendës Ndihmës Sekretarin e Shtetit, si dhe të dërguarin special të SHBA për Ballkanin Perëndimor, z. Matthew Palmer