Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta me Presidentin e SHBA, Donald Trump dhe Zonjën e Parë të SHBA, Melania Trump

Presidenti i Republikës, Sh.T.Z. Ilir Meta me Presidentin e SHBA, Donald Trump dhe Zonjën e Parë të SHBA, Melania Trump

Sorry, this entry is only available in Albanian.