Presidenti Nishani dekreton shkarkimin e zotit Edmond Haxhinasto nga detyra e Zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës

Presidenti Nishani dekreton shkarkimin e zotit Edmond Haxhinasto nga detyra e Zëvendëskryeministrit dhe ministrit të Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës