Presidenti Nishani dekreton shkarkimin e zonjës Eglantina Gjermeni, ministër i Zhvillimit Urban dhe Turizmit

Presidenti Nishani dekreton shkarkimin e zonjës Eglantina Gjermeni, ministër i Zhvillimit Urban dhe Turizmit

Sorry, this entry is only available in Albanian.